Bed&Breakfast

 

Det nyeste skud på de eftertragtede dus med naturen overnatningsfaciliteter i den lille klassiske inuit bygd Oqaatsut er Bed & Breakfast, med en smuk beliggenhed og fantastisk udsigt over selveste bygden, Disko Bugt og Oqaatsut bugten. Denne nye B & B perle ligger i øvrigt lige i nærheden af Hotel Nordlys.

Selve opholdsstedet er et klassisk bygdehus med stue- og tagetage samt skråvæg. Huset er indrettet med entre, køkken, som er vel udstyret med køkkenredskaber, og har 2 værelser, 1 dobbelt værelse og 1 enkelt værelse. Dobbelt værelset har egen terrasse på sydsiden. På 1. salen er der 1 dobbelt værelse. I dobbelt værelserne er der 2 senge, som måler 90×200 cm. Disse er dog sat sammen, så de danner en dobbelt seng, men kan adskilles til 2 enkelt senge, såfremt dette ønskes.

Værelserne er forholdsvis store og er veludstyrede med inventar og der forefindes TV. Der er sengetøj, linned og et håndklæde til hver seng.

Herudover er der 1 fællestoilet til alle værelser på stueetagen, hvor der også er mulighed for vask. Selve toilettet er et tørkloset, som også alle huse i bygden har. Denne bliver tømt hver dag. Der er ikke bad på selve Bed & Breakfast stedet. Ønsker gæsterne bad, kan dette ske i bygdens Servicehus, beliggende ca. 150 meter fra huset. Servicehuset er åbent hver dag fra kl. 08:00 til kl. 18:00.

Gæsterne har også selv mulighed for at lave morgenmad m.v. i køkkenet. Det er også mulighed for at spise morgenmad mod betaling i Hotel Nordlys, hvor internet adgang kan tilkøbes. Hotellet ligger kun ca. 100 meter fra Bed & Breakfast stedet.

Tæt på huset er der åben legeplads for børn med gynger m.v., som også benyttes af bygdens mindre børn.

Daglige udvalgte udflugter arrangeres via Hotel Nordlys. Bemærk udflugterne på hotellets opslagstavle i mellemgangen.